Hirdetés

Star Trek Into Darkness - Az első trailer (Update)

|

Várható volt, hogy a napokban befut a Star Trek folytatásának előzetese, amelyből megtudhatjuk, hogy J.J. Abrams megtudja-e ismételni az első rész sikerét, avagy elbukik.

Hirdetés

A Star Trek Into Darkness előzetese már elérhető, a film pedig 2013. május 16.-án jelenik meg Magyarországon. A főbb szerepekben Chris Pine, Zachary Quinto, Karl Urban, Anton Yelchin, Zoe Saldana, John Cho, Simon Pegg, Alice Eve, Peter Weller, Noel Clarke és Benedict Cumberbatch látható, míg a hivatalos sztori a következő: Mikor az Enterprise legénységét hazahívják, egy megállíthatatlan és félelmetes erővel találják szembe magukat, amely a saját szervezetükön belülről pusztítja el a flottát, és mindent, amiért az kiáll. Így válság szélére került a világunk. Kirk kapitány személyes ügyként kezeli az embervadászatot, mely háborús zónába vezet, hogy elkapja az embert, aki egyszemélyes fegyverként tömegeket gyilkol.

Update: Feliratos előzetessel kiegészítve, míg az is kiderült, hogy Magyarországon, "Sötétségben - Star Trek" címen találkozhatunk majd a filmmel!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.