Hirdetés

Star Wars 7 - Nem biztos a 2015-ös dátum

|

J.J. Abrams fellépdelt a Star Wars hetedik epizódjának fedélzetére és máris meghozta az első olyan változtatást, amely egyrészt rossz hír lehet a rajongóknak, másrészt jó azoknak, akik minőségi filmet szeretnének!

Hirdetés

Ha valaki képes lehet a Star Wars névhez méltó filmet készíteni, az nem más, mint az a J.J. Abrams, akinek sikerült a mai fiatalokkal is megismertetnie és megszerettetnie a Star Trek univerzumát és a Spielberg előtti tisztelgésnek számító Super 8 mellett olyan sorozatok mellett producerkedik, mint A rejtély, A célszemély és a Revolution. A Star Wars hetedik epizódját a jogokat birtokló Disney korábban 2015-re tűzte ki, ám J.J. Abrams csatlakozásával ez valószínűleg változni fog, nem véletlenül hiányzott a dátum a napokban kiadott "Rendezőt találtunk" sajtóközleményből. Abrams ugyanis saját bevallása alapján nem tudja garantálni a Star Wars 7 2015-re datált premierjét, ő a minőségre megy és nem arra, hogy minél hamarabb a mozikban legyen egy-egy projekt: ezt támasztja alá a Star Trek idei folytatása, a Sötétségben is, amelyet az ő kedve miatt csúsztatott a Paramount egy évet. Ha engem kérdeztek, ennél jobb ok nem is kell egy film eltolására, minthogy a rendező időt szeretne arra, hogy minőséget tegyen le az asztalra. Így már megbocsájtható bűnnek számít, ha nem 2015-ben jön a Star Wars 7 és a galaxis még messzibb lesz, ugye?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.