Hirdetés

Lenyűgöző rajongói előzetest kapott a teljes Star Wars saga

|

Tíz Star Wars film, egyetlen trailer.

Hirdetés

Noha a Star Wars körüli közbeszéd az utóbbi időben nem feltétlenül folyik mindig abban a mederben, amelyben kívánatos volna, azonban időről-időre mindig felbukkan egy olyan rajongói alkotás, ami ismét visszaadja a reményünket abban, hogy a Star Wars rajongók valóban imádják azt a bizonyos messzi-messzi galaxist. Topher Grace színész - (Csuklyások: BlacKkKlansman, Csillagok között) - neve minden bizonnyal nem ismeretlen a Star Wars világában jártas olvasóink számára, ugyanis az úriember még 2012-ben fogta magát és újravágta a teljes előzménytrilógiát, melynek végeredményeképpen, megszületett a  Star Wars: 3.5: A vágó visszavág, ami egy 85 perces, üresjáratoktól mentes akcióbomba lett.

Hirdetés

Grace bár jó ideje nem hallatott magáról Star Wars témában, a napokban viszont közzétette legújabb munkáját, melynek során nem kisebb feladatra vállalkozott, minthogy egyetlen gigantikus előzetesbe sűrítse a Star Wars saga összes eddigi mozijának legfontosabb pillanatait. A közel öt perc hosszúságú kedvcsinálóban, ami a Star Wars: Always (Mindörökké) címet kapta, Grace kiváló érzékkel házasította össze a három trilógia - na meg a spinoffok - igencsak eltérő hangulatát, így hozva tökéletes egyensúlyt az Erőbe. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.