Hirdetés

Régi ellenségek csaphatnak újra össze a Star Wars: Lázadókban

|

Obi-Wan Kenobi kontra Darth Maul - Második menet.

Hirdetés

Dübörög a Star Wars, nem csak a mozikban - a már-már bukásnak elkönyvelt Zsivány Egyes - Egy Star Wars történet hoz azért a konyhára rendesen - miközben az újraindított univerzum eseményei a TV képernyőkön is zajlanak és régi ismerősöket üdvözülhetünk újfent és ismét.

Hirdetés

A Disney kiadta a Star Wars: Lázadók félévad közepi előzetesét, amelynek legnagyobb meglepetése, hogy ismét láthatjuk Obi-Wan Kenobit, immáron megőszülve - lévén a sorozat cselekménye nem sokkal az Egy új remény és a Zsivány Egyes előtt játszódik - amint újra összetalálkozik Darth Maullal, akinek egykor derékba törte sith karrierjét. Kenobi felbukkanása már a széria legelső részétől kódolva volt, hiszen Ezra már ekkor megtalálta Kenannál azt az üzenetet, amit a jedi lovag még A sithek bosszúja idején küldött szerte a galaxisba. Az más kérdés, hogy pont annak a Darth Maulnak kapcsán kell behozni a Klónháborúkért is felelős Dave Filoniéknak a cselekménybe, aki eddig is jobbára a fanservice jelleget hivatott betölteni.

De nem csak őket üdvözölhetjük visszatérőként, hanem a Klónháborúkban és a Zsivány Egyesben is szereplő Saw Gerarra, akit utóbbihoz hasonlatosan ezúttal is az Oscar-díjas Forest Whitaker alakíthat, még ha csak hangban is, míg a kultikus Thrawn adimrálist, akivel a Szellem legénységének az új szezonban szembe kell néznie Lars Mikkelsen (House of Cards, Sherlock 3. évad) szólaltat meg, aki történetesen - ahogy az a nevéből is sejthető - az antológia moziban Galen Ersot játszó Mads Mikkelsen testvére. Talán ő, vagy valamelyik tag a Zsivány Egyesből majd tiszteletét teszi az évad hátralévő részében? Mondjuk Vader? Bodhi Rook, akinek dezertálása megérne egy misét, vagy valamelyik Erso? Az idősebb, hogy hogyan juttatta hozzá az üzenetet, vagy Jyn, hogy miként került fogságba, elvégre a film számtalan megválaszolatlan kérdéssel szolgált. Az epizód január 7.-én debütál majd a Disney XD-n.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.