Hirdetés

Step Up 4 - Mert táncból sosem elég?

|

A Summit Entertainment döntése alapján negyedszerre kapjuk kézhez a kezdőből profi táncost képző Step Up epizódot, a harmadikhoz hasonlóan szintén 3D-s kiadásban!

Hirdetés

A Step Up 4 tehát tervben van és 3D-s is lesz, de ezúttal Miami-ban járunk majd és nem Jon Chu fogja összehozni a projektet, ő elfoglalt a G.I. Joe folytatásával így ideje sem lenne. Chu helyett egy leginkább klippeket rendező úriember, Scott Speer írta alá a szerződést, aki már Chu-val is dolgozott együtt a The Legion of Extrraordinary Dancers című sorozaton. Speer egyébként készített klippeket Will.I.Am-nak és Jordin Sparks-nak is, a mi nem tudom miért olyan fontos, de a hivatalos közleményben szerepel, így leközlöm én is. Nos, uraim és hölgyeim, negyedszerre is megkajáljuk a szokásos receptet?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.