Hirdetés

Step Up Revolution - Trailer és poszter (Update #2)

|

2012-ben is kapunk egyet az egyik legnagyobb táncos franchise-ból. A trailer alapján nem is tűnik annyira elcsépeltnek, ahogy azt gondolnánk. Vajon méltó folytatás lesz vagy az új iránnyal nem fogják megnyerni a közönséget?

Hirdetés

Személy szerint nem vagyok nagy Step Up-rajongó, de az első 2 rész elment szódával. Most viszont egy szívemhez közel álló dolgot, a flashmobot fogja elénk tárni a Step Up Revolution. Természetesen marad a romantika mint főszál, de emellett jól koreografált táncos elemekre is számíthatunk, ahogy az elvárható egy ilyen filmtől. Reméljük, minőségi mozit fogunk kapni és nem egy összecsapott dolgot, mivel a két főszereplő számomra teljesen ismeretlen. Kathryn McCormick és Ryan Guzman. A megjelenés július 27-én esedékes az államokban.

Update: 2 vadiúj poszterrel kiegészítve. Magyar bemutató jelen állás szerint augusztus 30.

Updqate #2: Magyar feliratos előzetessel kiegészítve!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.