Hirdetés

Steve Carell egy sorozatgyilkost próbál meggyógyítani a The Patient trailerében

|

Minden pszichológus rémálmát éli át Carell a limitált szériában.

Hirdetés

Az FX és a Hulu kidobta az augusztus 30-án elrajtoló új sorozatának, a The Patientnek az előzetesét, melyben a leginkább vígjáték szerepeiről híres Steve Carellnek pszichológusként kell kigyógyítania Domhnall Gleeson sorozatgyilkosát, mielőtt maga is annak áldozatává válna. A másfélperces kedvcsináló pont annyit mutat a két főszereplő macska-egér játékából, hogy felcsigázza az érdeklődésünket.

Hirdetés

A limitált sorozat 10 harmincperces epizódból fog állni, az említett színészeken túl pedig Linda Edmond, David Alan Grier, Laura Niemi, Alex Rich, illetve Andrew Leeds jelenlétére lehet még számítani - ám az alapkoncepcióból fakadóan leginkább Carell és Gleeson párosának színészi játékában gyönyörködhetünk. A sorozatot Joel Field és Joe Weisberg írták.

Ti kíváncsiak lesztek Carell komoly szerepére?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.