Hirdetés

Stílusos trailert kapott a Kingsman-filmek rendezőjének újdonsága, az Argylle

|

A kémfilm igazi sztárparádét ígér, hiszen szerepel benne többek között Henry Cavill, Samuel L. Jackson, John Cena és Dua Lipa is.

Hirdetés

Matthew Vaughn a Ha/Verrel, az X-Men: Az elsőkkel és a Kingsman-részekkel bizonyította, hogy egyike Hollywood legegyedibb rendezőinek, így nem meglepő, hogy már alig várjuk, hogy összehozza a Kingsman 3-at. De előtte még összehozott egy másik projektet az Apple támogatásával.

Az Argylle névre keresztelt kémfilmjében hasonló koncepcióról van szó, mint amit Az elveszett városban láthattunk, de annál biztatóbbnak tűnik a végeredmény: egy író által papírra vetett kémsztori ugyanis valóssággá válik, és halálos fenyegetésekkel kell szembenéznie a szerzőnek. 

Hirdetés

Az írót Bryce Dallas Howard (Jurassic World-filmek, Rocketman) kelti életre, az őt védelmező ügynököt Sam Rockwell (Hold, Jojo Nyuszi) formálja meg, könyvének főhősét pedig Henry Cavill (Vaják, Mission: Impossible - Utóhatás) játsza, de még számos ismert arc bukkan fel a történetben, többek között az énekes Dua Lipa, John Cena (Peacemaker, Űrdongó), Bryan Cransont (Breaking Bad, Már megint Malcolm), Samuel L. Jackson (Ponyvaregény, Aljas nyolcas), Sofia Boutella (Kingsman, Star Trek: Mindenen túl) és Rob Delaney (Deadpool 2). A legelső trailerben mégsem feltétlenül ők a sztárok, hanem egy cica, de erről meséljen a magyar szinkronos kedvcsináló helyettünk: 

Az Argylle 2024. február elsejétől lesz látható a hazai mozikban. Nektek bejön az előzetes?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.