Hirdetés

Stolen - Trailer

|

Nicolas Cage tovább próbálkozik, gyakran kevesebb, mint több sikerrel. Vajon a Stolen is silány, DVD-re szánt alkotás lesz vagy eléri azt a szintet, hogy legalább a mozik kínálatán feltűnjön?

Hirdetés

A Stolen sztorijában Cage egy olyan tehetséges rablót alakít, akit legutóbbi nagy zsákmányt hozó balhéjta után a rendőrség elkap és csak évek múltán kerül szabadlábra. Miután kilép a börtön ajtaján, száműzi régi foglalkozását és megpróbál a családjára, azon belül is a lányára koncentrálni, de feltűnik régi társa és a korábbi zsákmányból követeli a részét. Hogy akaratának még nagyobb hangsúlyt adjon, elrabolja Cage karakterének lányát és 10 millió dollárt kér érte cserébe. A filmet a Con Air rendezője, Simon West dirigálhatja, a forgatókönyvet a Védhetetlen írója, David Guggenheim szállította le.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.