Hirdetés

TV Spotokon a Suicide Squad - Öngyilkos osztag

|

Jött néhány rövidke TV reklám a Suicide Squadhoz, elenyésző mennyiségű új képsorral.

Hirdetés

Kezd gőzerőre kapcsolni a Suicide Squad - Öngyilkos Osztag marketinggépezete, hiszen alig másfél hónap van már csak hátra a bemutatóig.

Hirdetés

Ezek a spotok a héten már korábban is elérhetőek voltak, csupán most jobb képminőségben tette elérhetővé a Warner, ugyanakkor befutott egy újabb, Joker központúbb is, amelyben már láthatunk egy-egy új, kibővített képsort, amely természetesen a fanokat újabb találgatásokra engedheti következtetni, továbbá egy másikból kiderül, hogy Deadshot (Will Smith) nem az az ölelkezős fajta.

A Suiside Squad - Öngyilkos Osztag végül "kölyökbarát" verzióban, azaz PG-13 karikával kerül majd a mozikba - ami nálunk nagyobb valószínűséggel lesz 16-os karika - tehát Deadpool szintű káromkodás és vér cunamira ne is számítson a nagyérdemű, de David Ayer (Harag, Az utolsó műszak) filmje egyelőre veszettül szórakoztatónak tűnik, és reméljük, hogy nem igazak a pótforgatás kapcsán felrebbent pletykák a film minőségéről. A film augusztus 5.-én debütál majd a mozikban, nálunk egy nappal korábban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.