Hirdetés

Super Bowl LII - minden trailer egy helyen!

|

Túl vagyunk a 2018-as NFL-szezon döntőjén, amely alatt rengeteg vadonatúj trailert kaptunk. Nézzétek meg mindet nálunk!

Hirdetés

Tegnap éjjel sor került a 2018-as NFL szezon záróakkordjára, amelynek keretében a New England Patriots és a Philadelphia Eagles mérkőzött meg egymással. A sportrajongókon kívül azok is kíváncsian várták ezt a mérkőzést, akik egyébként nem követik ezt a sportágat, köszönhetően annak, hogy a stúdiók minden évben csillagászati összegeket költenek el arra, hogy vásároljanak egy-egy TV Spotot a filmjük, sorozatuk, márkájuk számára. Tavaly többek között A galaxis őrzői vol. 2.John Wick: 2. felvonás és Logan: Farkas videókat kaptunk és idén sem panaszkodhatunk olyan filmekkel, mint a Solo - egy Star Wars történet, a Jurassic World: Bukott birodalom (ráadásul rögtön szinkronosan), a Bosszúállók: Végtelen háború és még sok egyéb más. 

(Cikkünk folyamatosan frissül!)

Hirdetés

A következő filmelőzeteseket vetítették le a Super Bowl LII során: 

Solo - Egy Star Wars történet

A reklámszöveg szerint nyáron jön, vagyis nem tolták el mégsem a május végi bemutatót, így végre láthatjuk a Phil Lord és Christopher Miller párostól átvett mozi első hivatalos képkockáit. A látvánnyal egyelőre nem lesz gond és a látottak alapján (talán) a filmmel sem, amelyből mintha még maradt is volna az eredeti rendezőpáros szellemiségéből, és azért Ron Howard érő kezeiben bízunk. A teljes trailerre is elég máig várni.

Jurassic World: Bukott Birodalom

A kifordított Jurassic Park téma továbbra is működik a zenében, az új képsorok pedig rengeteg új, izgalmas szituációval kecsegtetnek, mindamellett, hogy egyszerre idézi meg azt a varázslatot, hogy miért is szerettünk bele a dínókba és mindazt a rémálmot, amit okozni tudnak. Utóbbihoz pedig az új rendező, J.A. Bayona (Az Árvaház, Lehetetlen, Szólít a szörny) nagyon ért.

Skyscraper 

Dwayne "The Rock" Johnson ezúttal a világ legmagasabb felhőkarcolóján játszik John McClane-t a rosszfiúkkal szemben - még az egyik jelenet is megidéződik a 45 másodpercben - és teszi mindezt műlábbal. Röviden így lehetne összefoglalni a Skyscraper koncepcióját, ami ettől függetlenül is veszettül szórakoztatónak ígérkezik. 

Vörös Veréb

Jennifer Lawrence nálunk forgatott kémthrillerje, a Vörös Veréb is kapott egy félperces ízelítőt, amelyben emberek csúnyán néznek, szürke szobákban, fegyvert ragadnak, végigvonulnak szép helyeken, vagy áthajtanak Budapest utcáin. Kevés újdonságot mutat a korábbi előzetesekhez képest, de mivel mindjárt itt van a premier, ezért a Super Bowl jó hírverés eme rideg mozi, valamint Francis Lawrence rendező szakértelmében és Lawrence kisasszony tehetségében továbbra is bízunk.

Mission: Impossible - Utóhatás

Ha pedig már kémthrillert emlegettünk, akkor a nagy öreg Mission: Impossible is jelentkezett az Utóhatás című fejezet első kedvcsinálójával, ami viszont teljes értékű előzetes. Ugyan úgy fest, hogy a Titkos Nemzetet is dirigáló Christopher McQuarrie most is szemezget a korábbi részekből, most lényegesen jobban eltávolodik az elődöktől és egy ridegebb mozit hoz tető alá, amelyben az IMF szerepe megkérdőjeleződik, és "Senor Superman", "Los Bajusz", azaz Henry Cavill is rosszban sántikál, miközben Tom Cruise nem tudja megállni, hogy ne lógjon valahol a magasban. És úgy fest, hogy még a lábtöréses incidensét is benne hagyták a végső változatban. Legalább nem veszett kárba nyersanyag. 

The Cloverfield Paradox

Na ez aztán a minimális marketing! Azt már egy ideje tudni lehetett, hogy nem egy Cloverfield-film jön idén, hanem kettő, ezek közül az egyik a Netflixen, ráadásul a Paradox alcímet viselő egy űrhajón játszódik. Azonban az alig fél perces előzetes nyilvánvalóvá teszi, hogy a film RÖGTÖN A SUPERBOWL UTÁN ÉRKEZIK a NETFLIXRE!!! Ez valószínűleg J.J. Abramsék részéről világrekord, miközben a sztoriról továbbra se nagyon tudni semmit és olyan nevek erősítik a stábot, mint  Elizabeth Debicki, Daniel Bruhl, Gugu Mbatha Raw, Chris O'Dowd, Ziyi Zhang és David Oyelowo. Valószínűleg meg is van mindenkinek a napi program.

A Quiet Place

A színészként ismert Jonathan Krasinski (ő az új Jack Ryan) első rendezésében nagy lehet a bizodalom, ha vásároltak neki egy fél perces spotot. Viszont a koncepciót elnézve érthető eme bizalom a horror (!!!) irányába. Egy olyan posztapokaliptikus jövőt vázol fel, ahol a túlélés záloga a totális csend, amit egy család szemszögén keresztül mutat be. Az apa maga Krasinski, az anyuka pedig a mindig bájos és tehetséges Emily Blunt. A szövegkönyvvel biztosan nem kellett sokat bajlódni.

Bosszúállók: Végtelen Háború

Mindenki benne van, aki számít! Ez lehetne akár a Super Bowl marketingjének és jelen cikknek is a témája. Az év leginkább várt filmje, a Bosszúállók: Végtelen háború is megkapta a maga fél percét, csupa-csupa új képkockával, benne harcra kész Nebulával, páncélban és napszemüvegben lazázó Tony Starkkal és az emberrel, akinek adtak végre egy pajzsot, méghozzá nem is akármilyent! A várakozás ezek után csak még inkább örökké valóságnak tűnik.

Westworld - 2. évad

Az HBO ugyan nem csinált akkora médiatörténelmet, mint a fent említett Netflix a Cloverfielddel, viszont 20 év után először hirdeti sorozatát a Super Bowlon a csatorna, amely kegy még a Trónok harcának sem jutott ki. Márpedig a Westworldnek el is kell a cégér, mivel eléggé megosztóra sikeredett a Michael Chrichton regényét alapul vevő sorozat első évada. Egyesek szerint hatalmas blöff volt, mások szerint igazi mestermű, de annyi bizonyos, hogy míg az előző szezon a mesterséges intelligenciák öntudatra ébredéséről szólt az élményparkban, most a hatalomátvételükről, amivel az előzetes tanúsága szerint az emberek nem nagyon tudnak mit kezdeni, révén az erőviszonyok nem éppen kiegyenlítettek.

Dundee: The Son of a Legend Returns Home

Oké, ez nem film, és ezt már pár napja lehetett tudni, hanem a Tourism Australia sajátos turisztikai marketingje. A korábbi "előzetesekben" Chris Hemsworth mellett felbukkant a tesó Liam, valamint Russell Crowe és Hugh Jackman is (elvégre nélkülük nem lehet az országot reklámozni), most pedig a nagyközönség - és a címszereplő Danny McBride - számára is nyilvánvalóvá tették a keserű (de azért szórakoztató) igazságot, amelyben még maga Paul Hogan is felbukkan pár pillanatra. Aztán ki tudja? Ezek után lehet, hogy ezzel a stábbal a film is megvalósul, elvégre Johnny English is reklámfiguraként kezdte.

Nektek melyik tetszett a legjobban?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.