Hirdetés

Bosszúállók: Végjáték - új jeleneteket mutat a Super Bowl TV Spot

|

Egyesek talán továbbléptek, azonban a Bosszúállók nem felejtenek.

Hirdetés

A Marvel noha sokáig húzta az agyunkat a Bosszúállók: Végjáték legelső előzetese kapcsán, - amelyet aztán alaposan ki is elemeztünk - azonban az áprilisi premierhez közeledve végre kezd megtörni a jég a stúdió elképesztő titoktartását illetően, hiszen a Végjáték Superbowl szpotja rengeteg eddig még nem látott jelenetet tár a szemünk elé, hogy ezzel együtt viszont ismét egy rakatnyi megválaszolatlan kérdést hagyjon maga után. 

Hirdetés

A depresszív pillanatokkal ezúttal sem spóroltak az alkotók, viszont a legelső kedvcsináló teljes reménytelenségével ellentétben a hősök itt már tényleg a mindent eldöntő Végjátékra készülődnek, hiszen Thanos csettintése után a Bosszúállóknak már nem maradt túl sok vesztenivalója. Elvégre, ha a világot nem is tudták megvédeni, az ziher, hogy bosszút állnak.

A Bosszúállók: Végjáték április 26-án mutatkozik be a hazai mozikban.   

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.