Hirdetés

Borzongató haláltánc - új előzetesen a Suspiria

|

Luca Guadagnino jó nyomon jár, hogy megragadja Argento klasszikusát.

Hirdetés

Elképesztően ritmusos előzetesen fed fel magából még többet a Sóhajok című klasszikus horror Luca Guadagnino által újragondolt változata. Már az előző tökéletes hangulatteremtő után gondolhattuk volna, hogy nem igazán kellene több a megjelenésig, de szerencsére a teljes hivatalos előzetes is igazán jól sikerült, ami még jobb, hogy két és fél perc alatt még mindig szinte semmit nem tudtunk meg a film cselekményéről, ezzel szemben azt már tudjuk, hogy egy igazi horror csemegének ígérkezik majd a Suspiria.

Hirdetés

Meglepő váltásnak bizonyult, amikor Luca Guadagnino bejelentette, hogy Dario Argento klasszikusának remake-jét fogja legyártani majd. Fontos megjegyezni, hogy Guadagnino szerint nem csupán egy remake-ről beszélhetünk, ezt az a tény is igyekszik alátámasztani, miszerint a Suspiria nagyjából egy órával hosszabb lesz majd, mint Argento eredetije. Az olasz horror nagy zsenije egy teljesen más szférákban működő, rendkívül stilizált rendezői látásmódjával emelte ki a kor horrorfilmjei közül. Az eddig látottak alapján a Szólíts a neveden rendezője is igyekszik valami egészen újjal előrukkolni és mi egy kicsit sem bánjuk.

A magával ragadó és remek ritmusra vágott előzetest lejjebb nézhetitek meg:

A film a Velencei Filmfesztiválon fog majd bemutatkozni, november másodikától pedig a mozikba is ellátogat majd. Mit gondoltok az új előzetesről? Várjátok már a filmet?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.