Hirdetés

Először mozgásban a S.W.A.T.: Under Siege

|

Annyi film foglalkozott már a S.W.A.T. mozaikszóval lerövidített speciális taktikai egységgel, hogy felsorolni is sok lenne, azonban a listát most egy újabb, kizárólag DVD-re szánt epizód, az Under Siege bővíti, amelyből már megnézhetjük az első trailert.

Hirdetés

A Special Weapons And Tactics, avagy S.W.A.T. jelentését bizonyára senkinek sem kell bemutatni, hiszen már 1975-ben is futott olyan sorozat, amely ezt a különleges rendvédelmi egységet állította középpontba, azóta pedig láthattuk már ezt a mozaikszót Samuel L. Jacksonon és Colin Farrellen (S.W.A.T. - Különleges kommandó, 2003), Robert Patricken (S.W.A.T. - Tűzveszély, 2011) és idén novemberben egy sorozat is foglalkozik majd vele Shemar Moore vezetésével.

Hirdetés

Tony Giglio (Káosz, Extraction) Jonas Barnes és Keith Domingue (Az ördög fia) forgatókönyve alapján azonban ledirigált egy újabb akciót, ami le sem tagadhatja, hogy Direct-to-DVD cím, azaz otthoni megtekintésre tervezték. A S.W.A.T.: Under Siege története szerint amikor a D.E.A. és a S.W.A.T. rajtaüt egy kartellen, Travis Hall ügynök (Sam Jaeger) elfog egy titokzatos, The Scorpion becenevű foglyot, akiről később kiderül, hogy az Egyesült Államok hírszerző ügynökségeinek és a nemzetközi bűnözőknek egyaránt dolgozott, így értékes titkokat őriz. Csakhogy a kartell ostrom alá veszi a központot, hogy megkaparintsák a foglyot. A főbb szerepekben Michael Jai White, Adrianne Palicki és Sam Jaeger láthatóak, akik nem finomkodnak:

A S.W.A.T.: Under Siege augusztus elsején jelenik meg a tengerentúlon DVD-n és Blu-ray-en, talán hozzánk is elér egyszer. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.