Hirdetés

Szárnyas Fejvadász 2049 - rövidfilmen kapunk ízelítőt Jared Leto gonoszából

|

A készítők három rövidfilmmel vezetik fel a 2049-es állapotokat, az elsőben pedig a Jared Leto által alakított Niander Wallace-t és az ő új replikánsait ismerhetjük meg.

Hirdetés

Nem kell sokat várnunk már, hogy végre a mozikba kerüljön az év egyik legjobban várt sci-fi filmje (ha nem jönne decemberben az új Star Wars, nyugodtan lehagyhatnánk az "egyik" szót a mondatból), a Szárnyas Fejvadász folytatása, a Szárnyas Fejvadász 2049.

Hirdetés

Bár új trailerre nem számíthatunk már az eddig megjelentek után - ami talán nem is baj, hiszen elég sok képkockát kaptunk az eddigiekből - a készítők nem hagyják nyugodni a rajongókat. Legújabb húzásuk nem más, mint hogy három rövidfilmben bemutatják azokat a kulcsmozzanatokat a két film közt eltelt 30 évből, ami kialakította a 2049-es állapotokat.

Az első rövidfilmben, melyet Ridley Scottnak, az eredeti Szárnyas Fejvadász rendezőjének a fia, Luke Scott hozott napvilágra a folytatás nemezisének, a Jared Leto által életre keltett Niander Wallace-nek a 2036-os termékbemutatójáról szól, aki egy bizottság előtt prezentálja a replikánsok legújabb generációját. Az már ebből a kisfilmből is kitűnik, hogy Wallace filozófiai elmélkedései nem fognak túlságosan elbújni Rutger Hauer klasszikus monológjai mögött.

A következő két rövidfilmet az elkövetkezendő hetekben fogják megosztani a készítők, melyeket természetesen itt a Puliwoodon is megnézhetitek majd. Ti mit szóltok Jared Leto karakteréhez? Méltó örököse lesz az első film "gonoszainak"?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.