Hirdetés

Szekatúra - Traileren Seth Rogen vígjátéka

|

Megérkezett a Szekatúra (The Guilt Trip) legelső mozgóképe, melyben Seth Rogen és Barbra Streisnad komédizák egészen furcsa szituációban és még Yvonne Strahovski is feltűnik!

Hirdetés

Anne Fletcher, a Nász-ajánlat és a 27 idegen igen rendezője készíti el a Szekatúra című vígjátékot, amelyben Seth Rogen és Barbra Streisand komédiázik előttünk. A forgatókönyvet Dan Fogelman (Őrült, dilis szerelem) írta, a sztori középpontjában pedig egy feltaláló és édesanyja áll, akik útnak indulnak, hogy vevőt találjanak a férfi találmányának. A Szekatúra 2013. március hetedikén jelenik meg a magyar mozikban, a Uip-Duna Film forgalmazásában. A folytatásban az első előzetes és a hivatalos poszter található.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.