Hirdetés

Szellemes múltidézést ígér a Szellemírtók: Az örökség első előzetese

|

Vajon ezúttal sikerül új életet lehelni a franchiseba?

Hirdetés

Nem gondoltuk volna, hogy három évvel a Sony elbaltázott Szellemírtók "rebootja" után a stúdió még egyszer neki fut a franchise feltámasztásának, de azt végképp nem, hogy az újabb próbálkozást az eredeti két mozi rendezőjének fia Jason Reitman fogja ledirigálni Gil Kanan (Rém rom) forgatókönyvíró hathatós segítségével.

Hirdetés

A Szellemírtók: Az örökség az első trailert elnézve egész sokat merített korunk legnépszerűbb tini horrorjaiból, úgy mint az AZ vagy a méltán népszerű Stranger Things - és nemcsak azért mert Finn Wolfhard mindkettőben igen fontos szerepet kapott. Wolfhard és a többi ifjonc mellett persze lesz nekünk itt még egy Paul Ruddunk, aki gyermekkora óta megszállotként rajong a Szellemírtókért, így fontos megemlíteni, hogy az olyan nagy öregek, mint Dan Aykroyd és Bill Murray is kiveszik majd a részüket az újabb kísértetjárta kalandból. 

A Szellemírtók: Az örökség 2020. július 10-én mutatkozik be a tengerentúlon.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.