Hirdetés

Egy kicsivel meggyőzőbb a Szellemirtók nemzetközi előzetese

|

A Szellemirtók legújabb előzetese egész jó, vagy inkább kevésbé rossz, mint az eddigiek.

Hirdetés

Kevés film váltott ki annyi utálatot már a bemutatása előtt, mint az idei Szellemirtók. Még a tavalyi, jó előre temetett Fantasztikus Négyes sem kapott akkora gyűlölet cunamit, mint Paul Feig vígjátéka.  A kétkedőket (egyáltalán vannak olyanok?) nem ez az új nemzetközi előzetes fogja meggyőzni, ugyanakkor mégis szórakoztatóbbnak tűnik az eddigiekhez képest.

Hirdetés

A történetről egyelőre nem sokat tudni, azon kívül, hogy a szellemes(?) női osztagnak össze kell csiszolódnia és meg kell mentenie New York-ot az azt elözönlő szellemektől. A főbb szerepekben továbbra is Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon, Leslie Jones, Charles Dance, Michael Kenneth Williams, Chris Hemsworth, valamint Andy Garcia lesz látható, a bemutató pedig július 15.-én esedékes. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.