Hirdetés

Szellemirtók trailer - még több kütyü és szellem

|

A Szellemirtók első trailere volt a legtöbb negatív visszhangot kapó trailer az utóbbi időkben, de talán a nemzetközi előzetes valamelyest javít majd az összképen.

Hirdetés

Bármennyire is féljünk tőle, hogy Paul Feig (Koszorúslányok, Női szervek, A kém) csúnyán melléfog majd az új Szellemirtókkal, az mégis némi bizakodásra ad okot, hogy állítólag az eredeti csapatból Dan Aykroyd, Sigourney Weaver, Ernie Hudson és Bill Murray is feltűnnek egy-egy cameó erejéig. 

Hirdetés

Bárhogy is sikerüljön tehát a Kate McKinnon, Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Leslie Jones és Chris Hemsworth alkotta csapat bemutatkozása, legalább a régieket is viszont láthatjuk majd, a legújabb Szellemirtók trailer alapján pedig ebben is lesz egy-két megmosolyogtató poén, rengeteg szellem és új kütyük is. A hazai premier július 28. Who you gonna call?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.