Hirdetés

Az új Szellemirtók összefutnak egy régi ellenséggel is

|

Újabban tévés reklámokkal próbálják bizonygatni az embereket, hogy érdemes lesz egy esélyt adni az új, női főszereplőkkel elkészült Szellemirtók-filmre. Az egyik ilyen tv szpotban az eredeti film egyik ellensége is újra feltűnik, puha valójában.

Hirdetés

Bizonyára mindenki találkozott már az új Szellemirtók filmet érő támadásokkal, tényleg elég sokan úgy vélik, egy totál felesleges dolog volt újra elkészíteni a filmet. Az első előzetes is igen kemény fogadtatásban részesült, hiszen az internet népe konkrétan darabokra tépte az előzetest. Szerintem senki sem irigyli most a film mögött álló marketingeseket. Az első előzetes óta érkezett még néhány, amelyek az elsőhöz képest meggyőzőbbre sikerültek, de a kedélyek nem igazán enyhültek. Kétség kívül úgy érezhetik az emberek, hogy elveszett az, ami miatt igazán szerették az eredeti filmet. Most, a marketinges csapat legújabb próbálkozása egy régi ellenség behozatalával próbálja a pozitív irányba dönteni a rengeteg előítélettel romokba döntött kampányt.

Hirdetés

Azért, hogy a korábbi filmek rajongóinál a nosztalgiára építsenek, egy pár pillanat erejéig újra láthatjuk a bájosan vigyorgó Stay Puft mályvacukor emberkét, aki az első Szellemirtók filmben tűnt fel először. Persze ez az "apróság" nem változtatja meg az eddigi szkeptikusok véleményét, de a szándék a fontos. Az, hogy végül az előítéletek beigazolódnak vagy sem leghamarabb a Július 28-ai premier után derül ki. Addig is a Szellemirtók három új tévéreklámját lejjebb megtekinthetitek: 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.