Hirdetés

Szemfényvesztők 2 - trükkök a forgatáson

|

Hamarosan mozikba kerül a Szemfényvesztők folytatása, de még előtte beleshetünk a kulisszák mögé egy felirattal ellátott werk-videó keretében.

Hirdetés

Csütörtökön mutatkozik be a Szemfényvesztők 2. Jon M. Chu dirigálásában, amelyben - Isla Fisher terhessége miatt részben átalakulva - visszatér a Négy Lovas és minden eddiginél durvább trükkökkel kápráztatnak el minket, méghozzá Harry Potter megtestesítőjével kiegészülve. 

Hirdetés

Mielőtt azonban beülnétek a Szemfényvesztők 2-re, nézzétek meg velünk a film vadonatúj feliratos videóját, amiben bekukkanthatunk a kulisszák mögé, felfedezhetjük, hogy mennyire szuper hangulatban telt a forgatás, és a főszereplők (Mark Ruffalo, Dave Franco, Jesse Eisenberg, Lizzy Caplan, Woody Harrelson, Daniel Radcliffe, Morgan Freeman) is mesélnek röviden az élményeikről. 

A Szemfényvesztők 2. szinkronnal és felirattal egyaránt nézhető lesz a mozikban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.