Hirdetés

Szenilla nyomában trailer - egy keserédes utazás

|

Vajon a Szenilla nyomában képes lesz felérni a Zootropolis szintjére és megpályázni az "év legjobb animációs filmje" titulust? A legújabb, megható előzetesből kiderülhet.

Hirdetés

A 2003-as Némó nyomában hatalmas siker volt és nem csak bevételi szempontból, ugyanis máig ezt tartják a Pixar egyik legjobbjának. Hamarosan megérkezik a folytatás is, amelyben ezúttal nem Némót kell megtalálnunk, hanem a kissé szenilis Szenilla kutatja fel a családját, természetesen a rá jellemző stílusban, az eredeti verzióban újfent Ellen DeGeneres hangján. 

Hirdetés

Szenilla nagy kalandja során a régi barátok (a már jól ismert és szeretett bohóchalak) mellett egy kaliforniai tengerbiológiai intézetben újakkal is megismerkedik (például Hankkel, a polippal), miközben egy bájos, megható, mégis keserédes sztorit kapunk arról, hogyan keresi kopoltyús hősünk a gyökereit és mi minden történik vele, amíg eléri a célját. 

Az eddigi látnivalók alapján ti mit gondoltok, lesz olyan éretten szórakoztató a Szenilla nyomában, mint a Némó nyomában volt, vagy belesik a folytatások csapdájába?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.