Hirdetés

A szépség és a szörnyeteg - megérkezett az első előzetes

|

Befutott A szépség és a szörnyeteg első, hangulatos kedvcsinálója.

Hirdetés

A Disney az utóbbi években nagyon rákapott a saját meséinek az élőszereplős feldolgozására: ott van az Alice Csodaországban (amelynek hamarosan itt a folytatása), a Demóna, vagy legutóbb A dzsungel könyve, most pedig Gary Trousdale és Kirk Wise 2 Oscar-díjas alkotását dolgozza fel Bill Conton (Mr. Holmes, Dreamgirls, Alkonyat - Hajnalhasadás), nem is akármilyen stábbal.

Hirdetés

A szépséget, azaz a könyvmoly Belle-t nem alakítja más, mint az egykori Hermione, Emma Watson, míg a szörnyeteget a Downton Abbeyben, a Sírok közöttben, az Éjszaka a múzeumban 3-ban látható, és a The Guest című filmmel kult- és cool státuszt magának kivívó Dan Stevens. De a jól ismert történet karaktereit sem akárkik keltik életre, vagy szólaltatják meg: Kevin Kline lesz Maurice, Belle apja, Luke Evans (Az ismeretlen Drakula, A hobbit-trilógia) Gaston, és a komikusi szerepből sem kell kimozdulnia Josh Gad-nek (Pixel), mint Le Fou. A kastély elvarázsolt személyzetét pedig olyan legendák szólaltatják meg, mint Ewan McGregor (Lumiere), Ian McKellen (Cogsworth), Emma Thompson (Mrs. Potts), vagy Stanley Tucci (Cadenza).

Ugyan a CGI-on még van mit dolgozni, de a baljós hangulat - amelyre csak rásegítenek Alan Menken klasszikus dallamai - már most magával ragadó, és a 2017. március 17.-ei bemutatóig még úgyis van mit csiszolni rajta. Mi már most vevők vagyunk rá, főleg egy ilyen stábbal, még ha jó részükből a szinkron miatt kevesebbet is kapunk majd. És Ti?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.