Hirdetés

A szépség és a szörnyeteg - elvarázsol az utolsó előzetes

|

A szépség és a szörnyeteg kapott egy végső lélegzetelállító trailert.

Hirdetés

Na, még egy utolsó előzetes A szépség és a szörnyeteg élőszereplős változatához, mert nyakunkon a premier, ami március 17-én lesz.

Hirdetés

Ebben meghallgathatunk egy újabb dalt és Gaston hozza a formáját. Nagyon történetmesélős, szinte végigmegy az egész sztorin, plusz jó sokat mutogatnak a látványból is, szóval mindenkinek saját felelősségére ajánljuk. Minket azonban teljesen elvarázsolt és csak még jobban várjuk az új Disney adaptációt.

A főbb szerepekben továbbra is: Emma Watson, Dan Stevens, Luke Evans, Josh Gad, Ewan McGregor, Stanley Tucci, Gugu Mbatha-Raw, Audra McDonald, Ian McKellen és Emma Thompson, valamint Kevin Kline. A filmet Bill Condon (Mr. Holmes, Alkonyat: Hajnalhasadás, A WikiLeaks-botrány) rendezte.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.