Hirdetés

Színfalak mögötti videón az X-Men: Apokalipszis

|

Az X-Men: Apokalipszis legújabb, a kulisszák mögé kalauzoló videójában a színészek méltatják a díszleteket és a forgatásba is belekóstolhatunk.

Hirdetés

Most, hogy kijött az X-Men: Apokalipszis utolsó előzetese, mintha a Fox mégjobban rákapcsolt volna a marketingre, ami reméljük, hogy az elkövetkezendő 3 hétben nem fog átcsapni a ló túloldalára.

Hirdetés

Most ismét az egyik befektető, a Coldwell Banker Ingatlanközvetítő jelentkezett egy videóval és a múltkoriakhoz hasonlóan ezúttal is az iskola épületét a középpontba állítva. Az alig két perces videóban a színészek méltatják a díszleteket és láthatjuk, miként forgatták az itt játszódó jeleneteket. Szerencsére nincs benne igazán semmi lényeges, vagy spoileres, leginkább az előzetesekben is látható szekvenciák készítését láthatjuk, szóval nyugodtan megnézhető.

Az X-Men: Apokalipszis május 19-én debütál a mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.