Hirdetés

Szinkronos előzetesen fitogtatja erejét Black Adam

|

Emlékeztető, hogy közeleg egy újabb DC-film.

Hirdetés

Októberben érkezik a DC legújabb dobása, a Black Adam a mozikba, melyben Dwayne "The Rock" Johnson lesz az, aki fenéken billenti az arra rászolgálókat. A film egyik különlegessége abban rejlik, hogy egy negatív karaktert állít középpontba és teszi meg őt (anti)hősévé a történetnek. Ennek a filmnek az előzetesét most szinkronosan nézhetjük meg. 

Hirdetés

A Black Adam főszereplői között olyan színészeket láthatunk Dwayne Johnsonon kívül (akinek ez lesz a DC-univerzumos debütálása), mint Pierce Brosnan, Noah Centineo, Sarah Shahi, valamint a Békeharcos című sorozatban már nagyobb szerepben tündöklő Jennifer Holland. A filmet Jaume Collet-Serra rendezte, akinek olyan filmeket köszönhetünk, mint a Non-Stop, A zátony, illetve Az árva. A szinkronos előzetes tanúsága szerint pedig úgy tűnik, hogy Dwayne Johnson hangját ismételten a jól megszokott (és jól bevált) Galambos Péter fogja kölcsönözni, de Pierce Brosnan is megkapta Kautzky Armandot, ami újfent rendkívül jól áll neki. 

Nektek hogy tetszik? 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.