Hirdetés

Szinkronos előzetesen a Legendás állatok és megfigyelésük

|

Befutott a Harry Potter spin-off, a Legendás állatok és megfigyelésük szinkronos előzete is, amitől csak még jobban várjuk a J.K. Rowling által írt fantasy-kalandot.

Hirdetés

J.K. Rowling korabeli varázslókalandjának a legutóbbi, elbűvölő előzetese most már szinkronosan is megtekinthető. Welker Gábor narrációjának a szövege kissé túl van tolva és túlságosan szájbarágós, de egyelőre úgy fest, hogy mind a főszereplő Goethe Salmandert alakító Eddie Redmayne, mind az őt hajkurászó Colin Farrell a megszokott magyar hangját kapja.

Hirdetés

Előbbit a manapság egyre felkapottabb Szatory Dávid hangján hallhatjuk, aki Redmayne két díjhajhász alakításában, A mindenség elméletében és A dán lányban is tolmácsolta, utóbbi pedig elsősorban Czvetkó Sándorral forrt össze az évek alatt, mint például a Frászkarika, vagy az Erőszak... az In Bruges esetében is. Reméljük, hogy a szinkron a Potter-filmekhez hasonlatos lesz és a fordítás is annyira kreatív marad, mint a könyveknél, amelyek ötletességben sokszor Rowling eredetije felé emelkedtek. A Legendás állatok és megfigyelésük november 17.-én debütál a mozikban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.