Hirdetés

Szinkronos trailert kapott a film, amiben Nicolas Cage saját magát játssza

|

Az A gigantikus tehetség elviselhetetlen súlya főszerepét más tényleg nem játszhatná el.

Hirdetés

Nicolas Cage-et lehet szeretni vagy nem szeretni, de azzal semmiképpen nem lehet megvádolni, hogy unalmas lenne (habár nyilván erre is van példa a filmográfiájában). Túljátszásai mára már védjegyéül szolgálnak, miközben könnyűszerrel kiráz a kisujjából egy drámai és egy camp-szerepet egyaránt. Legújabb alkotása, az A gigantikus tehetség elviselhetetlen súlya vélhetően majd az utóbbi kategóriába sorolandó majd. 

Hirdetés

A filmet rendező Tom Gormican (aki ezelőtt csak egy nagyjátékfilmet, a Csajkeverőket rendezte) egy olyan történetet visz a vászonra, amelyben a magát adósságokba hajszoló Nic Cage elvállal egy olyan munkát, amelyben a világ legnagyobb Nic Cage-rajongójával (Pedro Pascal) kell eltöltenie némi időt. Ehhez a filmhez érkezett meg most az első magyar szinkronos előzetes. A színész állandó és jellegzetes szinkronhangját adó Józsa Imre sajnos már 2016 óta nincs köztünk, így mást kellett találni helyette, így esett a választás Schnell Ádámra, aki korábban több filmben (Előre a múltba, Veszett a világ, Red Rock West, A sötétség mélyén, Az öreg hölgy és a testőr, Croodék, Az otthagyottak, Pókember: Irány a Pókverzum) is megszólaltatta már amerikai kollégáját. 

A filmben Cage-en és Pascalon kívül szerepet kapott még Neil Patrick Harris, Tiffany Haddish, valamint Sharon Horgan. Az alkotás még azzal került nemrégiben kvázi reflektorfénybe, hogy a főszereplő, Nicolas Cage kijelentette: habár az a hír járja, hogy maga a film jól sikerült, nem szeretné látni saját magának ezt a "neurotikus" és "szorongó" változatát. Amiről - nem mellesleg - azt is mondja, hogy távolabb áll a valóságtól és a magánéletben inkább aposztrofálja magát nyugodt, meditatív típusnak.

Akárhogy is, a filmet kíváncsian várjuk, leghamarabb 2022. május 12-től láthatjuk a hazai mozikban.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.