Hirdetés

Szinkronosan is megtekinthető a Thor: Szerelem és mennydörgés második trailere

|

A következő Thor film magyarul is jó bulinak ígérkezik.

Hirdetés

Taika Waititi legújabb filmje, a Thor: Szerelem és mennydörgés (mely egyben az MCU-filmek legújabb etapját is képezi) lassan, de biztosan megérkezik a mozikba, addig pedig még párszor újranézhetjük az előzetest. És ha már meguntuk esetleg eredeti nyelven nézni, rárepülhetünk a szinkronos változatra is, ami mostanra már kikerült a világhálóra. 

Hirdetés

Thor magyar hangját illetően nem történt változás a dologban (ugyanúgy Nagy Evin adja majd az orgánumát), viszont a Gorr-t alakító Christian Bale első blikkre meglepő módon nem a szokásos szinkronhangját kapta. Azért csak első blikkre, mert Fekete Ernő, aki több ízben is szinkronizálta a színészt (többek között ugye Batmanként is) ugyanaz a Fekete Ernő, aki Tony Starknak is kölcsönözte a hangját az MCU-filmekben. Így érthető, hogy úgy döntöttek, inkább most más választáshoz folyamodnak. A többiek viszont maradtak a megszokottak. Na de nézzétek meg magatok:

A történet szerint Gorr, az istenölő által kerül veszélybe hősünk (és még sok más istenség) élete, ehhez pedig Thornak össze kell fognia egykori szerelmével, Jane Fosterrel, aki mindeközben felcsapott Mjölnirt pörgető harcosnőnek. 

A filmet július 7-én mutatják be a hazai mozik. Várjátok már?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.