Hirdetés

Szívmelengető trailert kapott Joaquin Phoenix filmje, a C'mon C'mon

|

Joaquin Phoenix vélhetően megint nem fog csalódást okozni.

Hirdetés

Mike Mills legutóbbi, remek és érzékeny 21. századi nők című filmje óta nem rendezett (amit 2016-ban mutattak be), úgyhogy már csak ezért is érdemes várni a legújabb alkotását. A C'mon C'mon korábban már kapott egy előzetest és már ott is éreztette, hogy majd lágy, puha takaróként fog minket bebugyolálni, második trailere pedig tovább erősíti ezt az érzést. 

Hirdetés

A film egy családról szól: Jesse-ről (Phoenix), unokaöccséről (Woody Norman), valamint annak anyjáról (Gaby Hoffman). Ahogyan a 21. századi nők esetében, úgy itt sem tűnik úgy, hogy egy klasszikus értelemben vett történetet fog elmesélni Mills, viszont ahogyan előző filmjében, úgy itt is eljátszik majd a generációk közötti kommunikáció gondolatával: a gyerek és felnőtt viszonyával, valamint a jövő és múlt szembenállásával (a hivatalos szinopszis szerint). 

A C'mon C'mon Mike Mills saját forgatókönyvéből készült az A24 stúdió égisze alatt és a fentebb említett színészeken kívül feltűnik majd Molly Webster, valamint Jaboukie Young-White. A bemutató november 19-én lesz az Egyesült Államokban. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.