Hirdetés

Varázslatosnak és meghatónak ígérkezik Liam Neeson új filmje, a Szólít a szörny

|

Újabb ígéretes előzetesen láthatjuk a Szólít a szörnyt, amely egy rendkívül különleges alkotásnak ígérkezik az őszi film szezonban.

Hirdetés

Az utóbbi évek alatt Liam Neeson egészen elmerült az akció műfajban, sorra gyártotta az orra alatt dörmögő, egysorosokat osztó és csontokat törő karakterek főszereplésével készült filmeket. Már-már azt hihettük, hogy végleg beskatulyázták, ám a 64 éves színész októberben az utóbbi évek munkásságától egy igazán eltérő darabban tűnik majd fel a vásznakon, igaz nem fizikai valójában, ugyanis fantasztikus orgánumával és a speciális motion-capture technikával kelt majd életre egy óriási szörnyet.

Hirdetés

A legújabb szinkronos előzetes alapján mindenképp érdemes lesz odafigyelni a Felicity Jones és Liam Neeson nevével fémjelzett Szólít a szörnyre, hiszen J.A. Bayona rendező egy szemgyönyörködtető és könnyfakasztóan megindító alkotással lephet meg bennünket idén ősszel. A látványos fantasy-ben Conor (Lewis MacDougall) anyja betegségével, a fájdalommal és a mindennapos iskolai zaklatással folytatott mindennapos küzdelmét követjük nyomon. Egyetlen társa, akivel mindent megoszt egy varázslatos szörny (Liam Neeson). A teremtmény megtanítja a fiút hogyan találjon rá a reményre és a benne lakozó erőre.

Siobhan Dowd ötlétéből Patrick Ness írt regényt, amely rendkívül nagy sikerre tett szert az elmúlt években. A filmes adaptáció tervezett hazai bemutatója 2016 októberére esedékes.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.