Hirdetés

Szörny Egyetem - Trailer #2

|

Igazán menő előzetessel rukkolt elő tegnap a Szörny Egyetem, ami a közkedvelt Szörny Rt. előzményét meséli el, Mike és Sully ugyanis az egyetemen találkoztak először.

Hirdetés

Az előzetesek alapján ismét egy Pixar remekkel gazdagodik majd a paletta, a Szörny Egyetem kifigurázza a tipikus egyetemi kliséket és legalább olyan szórakoztatónak tűnik, mint anno az első rész volt. Az eredeti szinkronhangok között olyanokat találunk, mint Steve Buscemi, Nathan Fillion, Alfred Molina és Helen Mirren, persze ebből a magyar mozikban mit sem élvezhetünk. Az animáció Dan Scanlon rendezésében június huszadikán éri el a hazai mozikat.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.