Hirdetés

Szörny egyetem - Trailer

|

Eddig csak az ágy alatt találhattuk meg őket, és a sötétben hallhattuk csakis a morgásukat. Most a Disney bemutatja nekünk miként is váltak ezek a szörnyek ilyen félelmetessé.

Hirdetés

Nem kell sokat várnunk, ugyanis nyáron mozikba kerül a DisneyPixar új meséje. Már esett szó arról, mi is fog történni a mese folytatásában. Mike és James összekovácsolódásának lehetünk a szemtanúi, valamelyest annak, miként is fognak a szörnyecske tanoncok igazi félelmetes szörnyekké válni. Ez az út persze egy kiegyenetlen, hosszú, és rögös út lesz. Az új kibővült bemutató is ezen információkat rejtegeti, csak sokkal tartalmasabban. Betekintést nyerhetünk az egyetembe, hallhatunk pár érdekes dolgot, és láthatjuk milyen karakterek, valamint klikkesedések lesznek a Szörny egyetem területén.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.