Hirdetés

Szövetségesek - már szinkronizáltan is megnézhetjük a Brad Pitt-film teaserét

|

Brad Pitt és Marion Cotillard szerelembe esik és háborúzik.

Hirdetés

Robert Zemeckis a Kötéltánc után kicsit régebbre nyúl vissza alapanyagért - konkrétan 1942-be, a II. világháború idejére. Max Vatan (Brad Pitt) hírszerzőtiszt történetét fogja nekünk elmesélni, aki egy küldetése során összemelegedik Marianne-nal (Marion Cotillard), a francia ellenállóval. Kitalálhatjuk: később együtt állnak ellen, de nem egymásnak, hanem a náciknak és egyéb ellenséges individuumoknak. 

Hirdetés

A Szövetségesek trailerét ugyan már láthattuk, de nem így - most végre szinkronizáltan is megcsodálhatjuk azt a röpke egy percet, amit nézőcsalogatónak szántak a marketingesek. Továbbra sem tűnik veszett ügynek a film, ha jól vegyítik a romantikát az akcióval és a humorral, valamint a történelmi hátteret is helyén kezelik, akkor meglehet, hogy panaszra nem lesz okunk. A bemutató december elsején esedékes. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.