Hirdetés

Szövetségesek teaser trailer - Brad Pitt (megint) világháborúzik

|

Egy második világháborús se veled, se nélküled kémsztori Brad Pitt és Marion Cotillard főszereplésével.

Hirdetés

Robert Zemeckis második világháborús drámája, a Szövetségesek megkapta első teaser trailerét. Műfaját tekintve egy romantikus/drámai kémes thrillert kapunk. A főszereplő egy Brad Pitt által alakított kémelhárító tiszt, aki kapcsolatba lép egy francia ellenállóval (Marion Cotillard) Észak-Afrikában, 1942-ben. A két figura aztán újra összetalálkozik Londonban, és a kettejük közötti feszültség úgy fog egyre éleződni, ahogyan a háború új fordulatokat vesz.

Hirdetés

A történetet Steven Knight (Birmingham bandája, Locke) vetette papírra, aki állítása szerint ezt a sztorit 21 éves korában hallotta és igaz történetnek állítja be.

Mellékszerepekben láthatjuk Lizzy Caplant, Matthew Goode-t, August Diehlt és Jared Harrist. A film november 23-án nyit Amerikában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.