Hirdetés

Sztárdömpinggel szabadul el a világvége a Távol a világtól előzetesében

|

A Mr. Robot készítője apokaliptikus filmmel érkezik a Netflixre.

Hirdetés

Sam Esmail a Mr. Robot 2019-es lezárása óta távol tartotta magát a rendezői széktől, ám ez az elvonókúra hamarosan a végéhez ér. Arról már korábban beszámoltunk, hogy Esmail is közreműködik a filmtörténet egyik legdrágább produkciója, a Metropolis remake-jében, ám előtte egy egész estés filmet is láthatunk tőle, ami decemberben érkezik a Netflixre Távol a világtól címen.

A projekt most sokat sejtető trailerrel gazdagodott, ami már csak a felsorakoztatott sztárok miatt is felkeltheti a nézők figyelmét.

Hirdetés

Julia Roberts, Ethan Hawke, Kevin Bacon és Mahershala Ali is felbukkan a filmben, ami egy kibertámadás alá került Egyesült Államokban játszódik - ám az alábbi képkockák valami természetfelettiről is árulkodnak. Esmail Rumaan Alam azonos című regényét dolgozta fel a Netflixnek, amit a streamingszolgáltató decemberben fog a nagyközönség elé tárni, előtte azonban a tengerentúlon rövid ideig moziban is megtekinthető lesz.

Titeket felcsigázott a trailer?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.