Hirdetés

Szupercella - Magyar előzetes és plakát

|

Az eredetileg Escape Plan című akció Szupercella néven keresendő a magyar mozikban, a főszerepben pedig Arnold Schwarzenegger és Sylvester Stallone a hozzájuk passzoló szinkronhangokkal.

Hirdetés

A Mikael Hafstrom rendezte Szupercella október 24-én lesz látható hazánkban, a sztori pedig Ray Breslinről (Stallone) szól, aki építményeket vizsgál biztonságtechnikai szempontból, és ő a szakmája legjobbja. Elemzett már minden magas szintű biztonsági rendszert és nagyfokú túlélő képességeket sajátított el. De most Raynek minden találékonyságára és tudására szüksége lesz, hogy átjusson élete legnehezebb tesztjén: meg kell szöknie a saját tervezésű börtönéből. Schwarzenegger egy bennt lakót alakít, Churchöt, aki azon van, hogy a foglyokat visszatartsa az emberségük elvesztésétől a legsötétebb óráikban, és csapatmunkára ösztönözze őket a túlélés érdekében. További szerepekben: Jim Caviezel, 50 Cent, Vinnie Jones, Amy Ryan, Vincent DOnofrio és Sam Neill. A folytatásban megtekinthető az első szinkronos előzetes és magyar plakát is.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.