Hirdetés

Take This Waltz - Trailer

|

A film a Torontói Filmfesztiválon mutatkozott be, s eljött az ideje, hogy június 29-től mozikban is meg lehessen tekinteni. Az előzetes alapján érdemes lehet Magyarországra is behozni, bár valószínűleg inkább csak egy szűkebb réteget vonzana.

Hirdetés

A romantikus filmet az Oscar-díjra jelölt Sarah Polley (Egyre távolabb) írta és rendezte. Hiába vannak komikus arcok (Seth Rogen és Sarah Silverman) a filmben, az ő szerepükben is van némi lehangoltság. A főszerepben a szintén Oscar-nominált Michelle Williamset (Egy hét Marilynnel) láthatjuk. Boldog házasságban él egy szakácskönyíróval (Rogen), ám amikor először beszél egy Daniel nevű férfival (Luke Kirby), valami megváltozik benne. Vágyakozni kezd utána, s mivel a férfi a szomszédságukban lakik, szinte elkerülhetetlen a vele való találkozás. Több morális kérdés is megjelenik, amely a lányt nehéz döntések elé állítja. Ígéretes filmnek tűnik, az indie stílus kedvelőinek mindenképp érdemes megjegyezni a címet. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.