Hirdetés

Tapló Télapó 2 - korhatáros előzetesen a mocskos szájú Billy Bob Thornton

|

A röpke teaser után most végre itt az első hivatalos előzetes is, ami üdítő kontrasztot ad az áruházak karácsonyi giccsparádéjához, ami mindig túl korán tör ránk, ahogy lemennek a tanévkezdési akciók.

Hirdetés

Billy Bob Thornton Télapója ezúttal sem a politikai korrektségéről lesz híres, és olyan mondatok hangzanak el a szájából, amelyeken nyilvánosan nem is nagyon vállalható manapság röhögni, de azért bűnös élvezetnek mindenképpen jó lesz. 

Hirdetés

Remélhetőleg a filmet nem csak a szabadszájú mondatok és az alpári jelenetek fogják elvinni a hátán, hanem ahogy a főszereplő állítja, több szinten is működni fog.

Billy Bob Thornton mellett visszatér még Tony Cox is, a Mikulás kis segítőjeként, és az immár felnőtt Brett Kelly is, aki nem kevésbé tűnik idegesítőnek, mint 2003-ban. Willie Soke édesanyját Kathy Bates alakítja, jelenléte pedig sok mindent megmagyaráz főhősünkről. 

A film 2016. november végén kerül az amerikai mozikba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.