Hirdetés

Tapló Télapó 2 - újabb korhatáros előzetes érkezett

|

Ezúttal Christina Hendricks-ből is többet láthatunk, és Soke anyuka jelleméről is megtudhatunk egyet s mást.

Hirdetés

A legújabb előzetesben Willie (Thornton) anyja, Sunny Soke is tisztességgel bemutatkozik, és a látottak alapján Kathy Bates kíválóan hozza majd egy olyan utolsó féregnek az anyját, mint amilyen a főszereplő. A történet fókuszában természetesen egy újabb trükkös bűntény áll, és a töménytelen mennyiségű pia bedöntése mellett még Christina Hendricks megdöntésére is futja Thornton karakterének.

Hirdetés

Billy Bob Thornton mocskosszájú télapója a helyzet szórakoztató abszurditása és a maga sajátos romantikája mentén egész jól működött 2003-ban, amikor az első film kijött. Hogy a folytatás tud-e újat mutatni és nem csak az obszcenitásra tesz rá egy lapáttal, november végén kiderül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.