Hirdetés

Tapló Télapó 2 - előzetessel hangolhatunk már most a karácsonyra

|

Billy Bob Thornton ismét csizmát húz, hogy eltaposson mindent, amit gyerekként hittünk a Télapóról.

Hirdetés

Évek óta szóbeszéd tárgya volt a folytatás, de valahogy mindig rossz volt az időzítés és a projekt egyre messzebb tolódott. De tavaly végre minden összeállt, és több mint egy évtized után megkezdődött a Tapló Télapó 2 forgatása. 

Hirdetés

Mark Waters (Bajos csajok, Excsajok szelleme) gondoskodik arról, hogy Billy Bob Thornton kellően tapló legyen, a forgatókönyvért pedig Doug Ellin (Törtetők), Shauna Cross (Hajrá Bliss!), John Phillips (Nagyfater elszabadul) és Johnny Rosenthal felel. Reméljük a sok bába között nem veszik el a gyerek, a főszereplő a Metro-nak adott nyilatkozata szerint azonban nem fog a film csalódást okozni. 

Szenyóbbak leszünk, mint korábban, de ebben a filmben több a szív - még ahhoz képest is, hogy az elsőben is ott dobogott a szív. Mindkét irányban végletesebb lett. Van néhány olyan jelenetünk, ami még a Rakpartonba [1954] is beillene.

További szerepekben Tony Cox, Kathy Bates és Christina Hendricks, a film bemutatója november 23-án lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.