Hirdetés

Tarzan legendája IMAX előzetes - amikor nem a Disney adaptál

|

A Tarzan legendája eddig teljes csendben készült a premiejére, de az utolsó hetekben alaposan belehúz.

Hirdetés

Még idén jön egy újabb klasszikus élőszereplős verziója, de nem a Disney-től számíthatunk rá, hanem a Warner Bros-tól. Ebben a feldolgozásban Tarzan már rég kényelmes életet él Londonban és maga mögött hagyta a vad életstílusát, azonban kénytelen visszatérni a dzsungelbe, amikor Leon Rom kapitány gonosz játékának áldozatává válik.

Hirdetés

A június 30-ra belőtt premier előtt kaptunk még egy, valószínűleg utolsó, hosszú előzetest, hogy emlékeztessenek minket, IMAX-ben lesz érdemes megnézni a Tarzan legendáját, mert a dzsungel itt is gyönyörű, bár Alexander Skarsgardnak valahogy mindig abban a totál természetellenes pózban sikerült megállnia a kamera előtt. A látványt még megdobták pár ismert színésszel, hogy legalább páran beüljenek rá: Margot Robbie, Christoph Waltz, Samuel L. Jackson, Djimon Hounsou és Jim Broadbent. A rendező az utolsó Harry Potter filmeket jegyző David Yates.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.