Hirdetés

Taylor Swift koncertfilmje a magyar mozikban is debütál

|

Azonban az énekesnő hazai rajongóinak kicsit többet kell várni a bemutatóra.

Hirdetés

2023 egyik legnagyobb popkulturális világszenzációjává vált Taylor Swift jelenleg futó turnéja. Különlegessége, hogy a világhírű énekesnő összes eddigi érájának és albumának emléket állít - picit több, mint 3 órában 44 dal csendül fel -, és idén márciustól jövő novemberig 5 kontinensen 146 fellépést fed le.

A The Eras Tourból ráadásul mozikba szánt koncertfilm is készült, ami világszerte október 13-án, míg Magyarországon november 3-án kerül műsorra.

Hirdetés

A koncertfilm némileg vágottan, de így is 165 percben dokumentálja Taylor Swift augusztus eleji fellépését, amelyet a rendező, Sam Wrench (aki korábban Billie Eillish O2-es koncertjét is dirigálta) Los Angelesben vett fel a SoFi stadionban. Swift producerként a vágásban is közreműködött, ő felügyelte, melyik dalok kerüljenek bele, így személyes kedvencei mellett a rajongók favoritjai mind részét képezik a játékidőnek.

A filmet az AMC Theatres mozihálózat forgalmazza Amerikában, ahol a becslések szerint már az első hétvégéjén meghaladja majd a 100 millió dolláros bevételt, ezzel pedig bekerülhet 2023 legsikeresebb filmjei közé. Nem meglepő, hogy a premier kitűzése után az ahhoz közel eső filmekből több is új dátumot kapott.

A koncertfilmet Budapesten a Cinema MOM, a Lurdy Mozi, a GoBuda Mozi és a Pólus Mozi játsszák majd november 3-tól, a vidéki vetítésekről egyelőre nincs információnk. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.