Hirdetés

Rövid kedvcsinálót kapott az új Majmok bolygója mozi

|

Megkapta első - igaz nem túl sokat mutató - előzetesét az új majmok bolygója mozi, a War for the Planet of the Apes.

Hirdetés

A 2011-es Majmok bolygója rebootot/előzményt kezdetben mindenki temette, aztán az év egyik legkellemesebb meglepetése kerekedett belőle. Majd a stúdió és a rendező, Rupert Wyatt nézetkülönbözőségei miatt a rendező dobbantott a folytatás éléről és a helyére Matt Reeves (Cloverfield) ugrott be, am rendszerint nem szokott sok jót jelenteni, de a Forradalom még az első rész komplexitására és sötétségére is rátett (plusz feltudott mutatni a filmben egy Gary Oldmant, ami sosem hátrány). A folytatást ezúttal is Reeves jegyzi, amelyhez a Forradalomhoz hasonlóan csak egy Caesar-t (a mocap alakítások nagymestere, Andy Serkis tálalásában ismét) látunk, akinek a körvonalait a hóesés (vagy hamu) rajzolja ki a monológja közepette, amit még az előző rész végén intézett Jason Clarke karakteréhez.

Hirdetés

Ahogy a cím is mutatja, mostanra kitör a totális háború az emberszabásúak és a vírus által már jelentősen megtizedelt emberiség között. Caesar és serege halálos ellenállásba keveredik majd a Woody Harrelson alakította ezredessel, aminek kapcsán a majom vezérnek majd súlyos veszteségekkel kell számolnia. A film még olyan színészeket mutathat fel, mint Steve Zahn, Judy Greer, Karin Konoval, Amiah Miller, és Terry Notary, a zenéért pedig ezúttal is a manapság majd minden franchise zenéjét ellátó Michael Giacchino felel, a bemutató viszont 2017 július 14-ig várnunk kell.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.