Hirdetés

Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány - Zac Efron már magyarul is gyilkol

|

A hírhedt sorozatgyilkosról, Ted Bundy-ról szóló film már szinkronos előzetest is kapott. Kettőt találhattok, hogy ki lett Efron hangja.

Hirdetés

Zac Efron eddigi karrierje során nem igazán akart - vagy tudott - kitörni a Hollywood által ráosztott kötelező szépfiú szerepéből, aki jóformán szinte mindig a vígjátékok elmaradhatatlan macsó figurájaként bukkant fel, hogy ott végül mindig ő húzza a rövidebbet. Most viszont Efronnak megadatott a lehetőség arra, hogy az Egyesült Államok leghírhedtebb sorozatgyilkosának bőrébe bújva végre bebizonyítsa mindenki számára, hogy jóval több rejlik benne, mint egy egyszerű szépfiú. 

Hirdetés

Az idehaza Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány néven futó "életrajzi" film noha a tengerentúlon csak a Netflix kínálatában lesz elérhető, idehaza a Bing Bang médiának hála nekünk a mozitermek sötétjében nyílik lehetőségünk majd arra, hogy akár első sorban ülve szörnyülködhessünk Efron, avagy jelen esetben Ted Bundy rémtettein.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.