Hirdetés

Ted - Trailer #2 (Update)

|

Pár napja láthattuk Seth MacFarlane (Family Guy) új vígjátékának korhatáros előzetesét, s most meg is érkezett a fiatalabbaknak szánt verzió. Újabb jeleneteket és még több poént mutatnak, ezúttal kevésbé koncentrálva Mila Kunisra.

Hirdetés

Seth MacFarlane több rajzfilmsorozatot is elindított már (Family Guy, Amerikai fater, Cleveland show), s nemcsak rendezőként és íróként, de több szereplő hangjaként is jelen van a képernyőkön. Nincs ez másképp a Ted esetében sem: itt a címszereplő mackót alakítja, akit egy kisfiú kívánsága feléleszt. A kisfiú felcseperedik (Mark Walhberg), az alkoholizálóvá és szabadszájúvá vált játéka pedig még mindig mellette van. Természetesen a csajozást is megnehezíti a dolog, nem sok lány szeretne olyan fiúval együtt lenni, akinek még mindig egy játék a legfontosabb dolog az életében. Mila Kunis is hasonlóképpen vélekedik, így a főszereplőnek választania kell köztük. 

Update: Feliratos előzetessel kiegészítve!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.