Hirdetés

Tekintsd át a trilógia legfontosabb pillanatait az A védelmező 3 új kedvcsinálójával

|

Denzel Washington az új részben az olasz maffiával kerül összetűzésbe.

Hirdetés

A Sony újabb rövid kedvcsinálóval hangolódik a hónap legvégén, augusztus 30-án érkező az A védelmező 3. című filmre, amely végérvényesen lezárja majd a remek trilógiát. Azt a sorozatot, amely egyébként - például a John Wick mellett - sokat tett azért, hogy az akciófilmes zsáner újbóli reneszánszát élje a 2010-es években.

Antoine Fuqua filmjeiben Denzel Washington egy olyan visszavonult CIA-ügynököt alakít, aki szeretne végleg kiszállni, ám a körülmények mindig visszarántják az események sűrűjébe. 

Hirdetés

A kétszeres Oscar-díjas színész szerint a karakterhez mindkét korábbi epizód sokat hozzátett, hiszen míg az elsőben azt láttuk, hogy Robert McCall elsősorban az elesettekért küzd, a második epizódban az ügynök emberi oldala került inkább középpontba. A harmadik rész pedig szintén ezt a vonalat viszi tovább, hiszen a szinopszis szerint Robertnek szembe kell néznie mindazzal, amit a múltban elkövetett.

A visszatérő Washington mellett többek között Dakota Fanning, David Denman és Gaia Scodellaro is feltűnik majd a filmben, így színészi fronton sem várható visszaesés, akcióban pedig biztosan nem lesz hiány. 

Az A védelmező 3. augusztus 30-án kerül a mozikba. Ti kíváncsiak vagytok a történet befejezésére?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.