Hirdetés

Teljes előzetest kapott a Remélem legközelebb sikerül meghalnod :-)

|

Súlyos témát pedzeget az új magyar thriller.

Hirdetés

A Remélem legközelebb sikerül meghalnod :-) Eszterről szól. Eszter tinédzser, aki a problémák elől a mangák világába menekül - a problémák azonban óhatatlanul utolérik, amikor volt angoltanárával egyre intimebb kapcsolatot kezd ápolni. Eszter alól pedig szépen kicsúszik a talaj és lassan összekuszálódik minden. 

Hirdetés

A sajtóközlemény által tini thrillernek aposztrofált film egy elsőfilmes rendező, Schwectje Mihály alkotása, aki ezt megelőzően csupán kisjátékfilmeket (többek között az Aki bújt, aki nem címűt) készített, illetve a Terápia című sorozat harmadik szezonján dolgozott rendezőként. Első egészestés játékfilmje lesz ez tehát s mint első, úgy meglehetősen ígéretesnek tűnik már az előzetes alapján és a történet ismeretében is. Okkal remélhetjük, hogy képes lesz a film mondani valamit érdemben a tiniszerelemről, az internetes zaklatásról, valamint arról az izoláltságról, amibe sok fiatal menekül. 

A filmet szeptember 13-án tűzik műsorukra a filmszínházak, a főszerepekben pedig olyan színészeket láthatunk, mint Völgyes Bendegúz, Herr Szilvia, Rácz Dávid, Varga Kristóf, Polgár Csaba, Mácsai Pál, valamint Schell Judit. A forgalmazást a Vertigo Média vállalta magára.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.