Hirdetés

Teljesen elborult előzetest kapott a Bubble

|

Metafilmmel támadja meg a rekeszizmainkat a Netflix április elsején.

Hirdetés

A múlt héten a Netflix egy titokzatos projekttel tartotta lázban az előfizetőit. Eleinte még csak a Cliff Beasts 6 trailereként hívta fel magára a figyelmet, ami persze az április elseji premierdátumával rögtön felkeltette a gyanút a szemfüles nézőkben. Aztán viszont kiderült, hogy a fake trailer mögött egy valódi projekt áll, ami a hét végére valódi előzetest kapott.

Hirdetés

A Bubble Judd Apatow legújabb filmje lesz, melyben egy újabb szatírát üdvözülhetünk, ami ezúttal a koronavírus válság alatti showbiznisz számára mutat görbe tükröt. A Bubble diegetikus világában a Cliff Beasts franchise már a hatodik részénél járna, amikor beüt a pandémia, és a színészek a stábbal együtt egy buborék lokációban kénytelenek leforgatni a folytatást. A trailer ügyesen idézi meg a Trópusi vihar hangulatát, bár az borítékolható, hogy a humor a 2022-es évnek megfelelően sokkal polkorrektebb árnyalatot vesz fel, mint Ben Stiller 2008-as klasszikusa. Ettől még persze lehet vicces.

A Bubble-höz egy igazi all-star színészgárdát toborozott össze Apatow: Leslie Mann, David Duchovny, Karen Gillan, Pedro Pascal, Keegan-Michael Key, Iris Apatow, Vir Das, Maria Bakalova, Guz Khan, Kate McKinnon, Peter Serafinowicz, valamint Fred Armisen is felbukkannak a filmben, valamint egy Benedict Cumberbatch cameóra is érdemes felkészülni a trailer alapján.

Ti belenéztek majd az április elsején érkező szatírába?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.