Hirdetés

Thandiwe Newton neo-western thrillerje libabőrös előzetest kapott

|

Modern western közeg felspékelve thrillerrel - ebből rossz nem sülhet ki, ugye?

Hirdetés

Viszonylag váratlanul, szinte a semmiből dobta ki az IFC a legújabb neo-western filmjének, a God's Countrynak a trailerét, mely alkotásba egy jó nagy adag thrillert is belepumpáltak, hogy az ősz egyik legvártabb projektjévé nője ki magát az előzetes megtekintése után.

Hirdetés

A God's Country James Lee Burke Winter Light című novelláján alapszik, melyben egy egyetemi professzor (Thandiwe Newton) rászáll két vadászra, hogy megvédje a birtokát, ám ezzel sokkal nagyobb slamasztikába csúszik bele, mint azt gondolta volna. Julian Higgins az írója és rendezője a projektnek, aki korábban egy rövidfilmbe adaptálta Burke novelláját, ami be is került a 2015-ös Oscar-jelölt rövidfilmek szűkített listájára.

A trailer kétséget sem hagy afelől, hogy egy pattanásig feszült thrillerrel lesz dolgunk, Newton színésznő rajongói pedig újabb bizonyítékot kaphatnak róla, hogy imádatuk alanya mennyire alulértékelt Hollywoodban. A God's Country szeptember 16-án debütál a tengerentúli mozikban.

Titeket is berántott a trailer?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.